2013-10-23 02:04:00• hírek • Blikk.hu

Tizenharmadik testvérét is elvesztette Fásy

Utolsó testvérét is elveszítette Fásy Ádám. A mulatószene apostola ismét gyászba borult, miután szeretett bátyja, István a napokban elhunyt.

A férfi rákban szenvedett, a betegség pedig erősebbnek bizonyult nála. A gyilkos kórnak sokáig nem volt tünete, fivére csupán másfél hónappal ezelőtt kereste fel először az orvost a panaszaival. Akkor még úgy tűnt, hogy van remény a gyógyulásra, a férfit a család és a környezete támogatta mindenben, a kór azonban elhatalmasodott rajta. Eltávozása előtt István balesetet is szenvedett, amely miatt csigolyái összecsúsztak, segíteni azonban már nem lehetett rajta az áttétek miatt. 78 évesen, másfél hónap után Fásy bátyja feladta a küzdelmet...

- Szinte egész életében egészséges ember volt, és egészségesen is élt! - kezdte Fásy Ádám. - A prosztatájával indult az egész. Egyszerűen nem tudjuk felfogni, hogy lehet ez, hogy egy ilyen jó állapotban lévő ember hogyan tud egyik pillanatról a másikra meghalni. Teljesen magam alatt vagyok, már jó pár családtagomat kellett eltemetnem. Tizennégyen voltunk testvérek, viszont csak nyolcan éltük meg a felnőttkort, mert annak idején magas volt a gyermekhalandóság. Kései gyermekként a szüleimet is hamar elveszítettem. Az élet megtanított belül sírni. Most már úgy is tudok sírni, hogy nem folynak a könnyeim.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: